DAFPaccar

DAF Trucks | Paccar Parts Europe

Hoe moet er een 'onafhankelijke' TRP shop uitzien?

Merkontwikkeling

Packing design

Campagnes

Onderdelen voor 'all makes'

Met DAF Trucks | Paccar Parts Europe  hebben wij een jarenlange relatie opgebouwd. Als prefered supplier geven wij al vele jaren (inter)nationaal invulling aan zeer uiteenlopende marketing-communicatieactiviteiten.

Het TRP-logo is bijvoorbeeld door ons ontwikkeld. De letters TRP staan voor ‘Truck Related Parts’. TRP is een second brand dat DAF Trucks in het verleden in de markt heeft gezet om onderdelen en accessoires te verkopen die aantrekkelijk geprijsd zijn en geschikt zijn voor alle merken trucks. Hierdoor heeft DAF Trucks het onder andere voor fleetowners mogelijk gemaakt dat er voor alle in eigendom zijnde merken trucks bij één DAF dealer onderdelen verkrijgbaar zijn en/of de gehele truckvloot in onderhoud kan worden gegeven. Omdat de TRP onderdelen aantrekkelijker zijn geprijsd dan de originele onderdelen van truckmerken is het voordeliger om oudere trucks met een kortere (rest)looptijd te onderhouden met TRP-onderdelen.

TRP | Truck Parts - Trailer Parts - DAF Trucks

Een shop voor alle merken

In de praktijk bleek dat het lastig was om het merk TRP via de originele DAF-dealer te verkopen aan vreemd merkrijders. Want een eigenaar van bijvoorbeeld een Volvo,  Mercedes of MAN gaat niet snel naar een DAF dealer voor onderhoud of onderdelen voor zijn truck. Wij kregen de vraag om een voorstel te maken voor de look and feel van zowel binnenzijde als buitenzijde van een onafhankelijke TRP shop. Waarop er in 2019, na een jarenlange gestage groei, de eerste ‘onafhankelijke’ TRP-shop in Engeland werd geopend.

TRP store balie | DAF Trucks

Een Europees dealernetwerk

Zowel voor het merk DAF als voor het merk TRP ontwikkelden wij de afgelopen jaren zeer uiteenlopende communicatiemiddelen, variërend van magazines tot seizoensgerichte campagnes en interactieve beurspresentaties. En van het design voor verpakkingen van onderdelen en accessoires tot car signings voor het Europese dealernetwerk.

(TRP) logo & Huisstijl   |   dealerpromoties   |   beurspresentaties   |   magazines   |   productverpakkingen   |   dealersignings   |   give-aways   |   ads   |   trainingsmaterialen

Daag ons uit !

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?