Een digital marketingbureau, maar dan net even anders.

Media Outlaws

Haal het maximale uit je online kanalen

Zo doen we dat!

Media Outlaws helpt organisaties hun weg te vinden in de digitale wereld. Een wereld waarin digitale oplossingen organisaties helpen om dichterbij hun klanten te komen.

Een wereld waarin nieuwe kansen worden gecreëerd met behulp van marketing technologie. Het resultaat is een omgeving waar creatie, content, personalisatie en intelligentie bij elkaar komen.

We zorgen ervoor dat onze klanten goed zichtbaar zijn in de digitale economie. Dat doen we door vanuit weloverwogen, strategische keuzes de verbinding te leggen tussen data, infrastructuur en campagnes. Zo ontstaat een digitaal ecosysteem van waaruit onze klanten succesvol kunnen doorgroeien.

Naast de strategie, werken we ook aan de concrete implementatie van oplossingen en projecten.

Door deze zaken te combineren zijn we een vaste kennispartner voor onze klanten.

Het team

Media Outlaws werkt samen met partners die elkaar uitstekend aanvullen en gezamenlijk een compleet pakket diensten aanbieden.
Samen vertegenwoordigen we alle disciplines in het vakgebied: strategie, creatieve conceptontwikkeling, UX-design en grafisch design, webdevelopment, social media, content creatie, online marketing en marketing automation.

Onze focus op geïntegreerde media komt hierdoor beter tot zijn recht omdat we al deze disciplines vanuit ‘eigen huis’ kunnen inzetten voor onze klanten. Dit leidt tot meer efficiency en kwaliteit.

 

Zo zorgen we dat we slagvaardig en flexibel inspelen op de wensen van onze klanten.

MO button vs2021

On-site dienstverlening

Het komt steeds vaker voor dat wij deeltijd on-site bij onze relaties werken. De werkzaamheden die we dan verrichten kunnen heel uitlopend zijn. Dat kunnen zowel strategische als operationele werkzaamheden zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

  1. Contentmarketing voor website, blogs en social media posts
  2. Campagnes, SEA, SEO
  3. Website vernieuwing of optimalisatie
  4. display/re-targeting
  5. Affiliate Marketing
  6. Social Media Marketing

On-site dienstverlening heeft voordelen voor beide partijen. Zo kan bijv. online marketing ondersteuning echt op maat worden geleverd omdat wij sneller, directer en dus meer achtergrondinformatie meekrijgen over de ontwikkelingen binnen het bedrijf. Daardoor kan de on-site marketeer adequaat reageren en als kennispartner meteen de juiste strategische acties nemen.

Aan de andere kant profiteren het bedrijf en de (marketing) medewerkers persoonlijk van de meerwaarde van onze vakkennis. En dat doen we ook nog eens tegen zeer redelijke tarieven en met een compleet dienstverleningspakket achter de hand.

Met on-site dienstverlening bundelen we als partners onze krachten optimaal zodat het gewenste eindresultaat sneller wordt behaald. Daarmee worden de investeringen van onze klanten dubbel en dwars terugverdient.

Is er extra capaciteit gewenst, mis je een bepaalde expertise of is er tijdelijk capaciteit nodig? Voor al deze situaties delen wij graag een ervaren marketeer met jou.

Al vanaf 1 dagdeel in de week heb je een eigen marketeer die zorgt voor meer onderscheidend vermogen, meer zichtbaarheid, betere vindbaarheid én concrete leads.

Met onze expertise til je jouw marketing zorgeloos naar een hoger plan, met meetbare resultaten.

Het tarief voor een resultaatgerichte on-site marketeer is afhankelijk van het aantal uren en de termijn van de overeenkomst.

Meer weten? Vraag dan snel meer informatie op.

Onze werkwijze

Dat werkt echt beter.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek zullen we elkaar beter leren kennen. We bespreken jouw uitdaging, de wensen en doelstellingen. Op basis van deze kennismaking bepalen wij de aanpak van het traject.

Het doel van deze stap is het helder krijgen van de huidige situatie op het gebied van online marketing. We maken een inschatting van de scope van het project en drinken daar graag een kopje koffie bij.

Maak een afspraak    →

Eerst denken dan doen. 

Aan de hand van ons Media NXT strategische marketing model, kunnen wij jouw specifieke casus doorgronden in een strategische sessie. Tijdens deze sessie behandelen we onder andere de volgende onderdelen:

Businessmodel (Huidige bedrijfsstrategie)
Diensten / Producten
Doelstellingen
Doelgroep
De (online) klantreis
USP’s / UBR’s

De output van deze sessie wordt aangevuld met beschikbare ‘online’ data en resulteert uiteindelijk in een unieke online marketing strategie. Deze strategie sluit volledig aan bij jouw doelgroep.

Inspireer mij    →

100% doeltreffend.

Uit de strategische sessie komt een voorstel voor een online marketing plan. Wat moeten we doen om je doelstellingen te kunnen behalen? Hoe gaan we je doelgroep aanspreken?

Belangrijk is hierbij om binnen je doelgroep te toetsen of je USP’s / UBR’s echt doorleefd worden.  Hierin kunnen wij ook ondersteunen met een uitgebreide marktanalyse.

Op deze manier zorgen wij voor doeltreffende content voor je website en online marketing campagnes.

Enthousiast geworden? Zin om ons uit te dagen? Laten we dan samen aan de slag gaan.

Aan de slag    →

Daag ons uit !

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?